• mat
    Een goede samenwerking!
  • Maura
    Het kon professionele oplossingen voor toepassing van titaniumbuizen verstrekken, betrouwbare partner.
Contactpersoon : Angela
Telefoonnummer : 86-512-58715276
WhatsApp : +8615895686919

De Pijpasme SB338 Rang 2 Rang 9 van de titaniumWarmtewisselaar de Buis van Precisieseamlesstitanium

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam Hongbao
Certificering DNV,PED,ISO,TUV,LR
Modelnummer Hb-Ti
Min. bestelaantal 200 kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details zeewaardig plywooden gevalverpakking.
Levertijd binnen 50 dagen
Betalingscondities D/P, L/C, D/A, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 800MT/YEAR
Productdetails
Materiaal Gr1, Gr2, Gr3, Gr7, G9, Gr12 Dikte 0.410mm
OD 10114mm Lengte 10015000mm
Norm ASTM B338 Steekproef Vrije Steekproef
Hoog licht

de buis van het titaniumontstoringsapparaat

,

uitlaatpijpbuizenstelsel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Pijpasme SB338 Rang 2 Rang 9 van de titaniumWarmtewisselaar de Buis van Precisieseamlesstitanium

 

Beschrijving

De titaniumbuizen zijn het negende overvloedigste element in de korst van de aarde en het zevende overvloedigste metaal. Zijn lage dichtheid, lichtjes meer dan de helft dat van staal, en zijn combinatie met hoge weerstand zijn de reden die voor de metalen voorkeur in zowel militaire als commerciële vliegtuigen kweken. Het legeren van titaniumbuizenstelsel met elementen zoals aluminium en het vanadium verhogen de sterkte van titanium terwijl tegelijkertijd zijn gewichtsvoordeel over staal behoudt.

Het titanium is geclassificeerd in twee commercieel zuivere categorieën, en legeringen met additieven zoals aluminium en vanadium. Wij zijn een een fabrikant en leverancier van het titaniumbuizenstelsel, en onze inventarissen bestaan uit beide types en behandelen zowel naadloze als gelaste methodes van vervaardiging.

 

TITANIUMbuis VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN:

Marine Industry

De chemische en petrochemische industrie

Pulp en papierindustrie

Sportieve goederen - golfschachten, fietskaders, enz.

De medische industrie

De kernindustrie

 

 

Rang

Gr1, Gr2, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17

 

Afmeting

OD*Thk*L (10-114) * (0.4-10) * (100-15000) mm

 

Productiemethode Koudgewalst
Voorwaarde

Onthard (M)

 

Eigenschappen

Lichtgewicht, uitstekend corrosieweerstandsvermogen, sterk hittebestendigheid, met hoge weerstand.

 

Inspectie Het ultrasone testen, het Hydrostatische testen, die het testen, visuele oppervlakteinspectie, Dimensionale inspectie, trekeigenschappen inspectie en Chemische elementenanalyse afvlakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titaniumrangen:

Titaniumrang 1 is een product die van het zuivere, lage sterktetitanium lage zuurstof met hoge formability bevatten; deze titaniumrang wordt gebruikt in casco's, warmtewisselaars en ontziltingseenheden.

 

Rang 1 wordt commercieel zuivere titaniumdraad vooral zuur-schoongemaakt voor het anodiseren toepassingen maar is ook ideaal voor een brede waaier van vervaardigingsgebruik. Het is kneedbaar en kan met een beetje van inspanning worden gevormd. Het metaal is corrosiebestendig en hypoallergenic.

Titaniumrang 2 is een zuiver, middelgroot product van het sterktetitanium. Deze titaniumrang wordt gebruikt in casco's, vliegtuigenmotoren, en mariene delen; de goede lascapaciteit en de corrosieweerstand zijn zijn onderscheidende kenmerken.

 

Rang 2 is het commercieel zuivere die titanium in de meeste chemische verwerkingsinstallaties wordt gebruikt en is koude formable. Rang 2 plaat en blad kan uiteindelijke treksterkte bij en boven 40.000 psi hebben.

 

Titaniumrang 3 is een zuiver, met hoge weerstand, titaniumproduct die uitstekende corrosieweerstand en goede lascapaciteit verstrekken. Deze titaniumrang wordt hoofdzakelijk gebruikt in casco en vliegtuigenmotoronderdelen.

 

Titaniumrang 4 is het hoogste product van het sterkte zuivere zuivere titanium. Deze titaniumrang wordt gebruikt bijna uitsluitend voor casco, vliegtuigenmotoronderdelen, mariene, chirurgische implants, hydraulisch buizenstelsel. Goede formability en de corrosieweerstand zijn zijn stempel.

 

Titaniumrang 5 (6AL-4V) is een gelegeerd titaniumproduct die 6%-Aluminium en 4%-Vanadium bevatten; is een middelgroot sterkteproduct. Deze titaniumrang is hoofdzakelijk gebruikt in casco en turbinemotoronderdelen; en voor gebruik in chirurgische implants.

 

Rang 5 is de ruimtevaartrang en is niet koude formable, zodat wordt het vaker gebruikt wanneer geen het vormen zich wordt vereist. Rang 5 zal ruimtevaartlegering uiteindelijke treksterkte bij en boven 120.000 psi hebben.

 

De Pijpasme SB338 Rang 2 Rang 9 van de titaniumWarmtewisselaar de Buis van Precisieseamlesstitanium 0