Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd.

  • China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Hongbao
Aantal werknemers: 700~1000
Jaarlijkse omzet: 60000000-80000000
Opgericht Jaar: 1958
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

De Groep van Jiangsuhongbao (Pijp) Co., Ltd (de Pijpco., Ltd van Zhangjiagang Hongda) is een high-tech bedrijf in Jiangsu-provincie. Het bedrijf heeft een geregistreerd kapitaal van RMB 89 miljoen, een gebied van 130.000 vierkante meters behandelt, 600 personeelsleden, tewerkstelt en jaarlijkse verkoop van RMB 400 miljoen heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van en het verkopen van high-end dragende buizen, autolegeringsbuizen, titanium en van de titaniumlegering buizen, nikkel en op nikkel-gebaseerde legeringsbuizen, de buizen van de ijskastcondensator, aluminium en van de aluminiumlegering buizen en dergelijke.
Het bedrijf concentreert zich op de ontwikkeling van nieuwe producten, en hoge diameter-muur verhouding van het titanium-molybdeen-nikkel buizen legerings de naadloze staal, de reactor de drijfmechanisme gebruikte martensite van de kernenergieinstallatie buizen van het roestvrij staal naadloze staal, de auto kritieke componenten gebruikte buizen van het legeringsstaal, high-end ijskast gebruikte corrosie-weerstand gegalvaniseerde condensatorbuizen, mariene techniek en complexe milieuolieveld gebruikte corrosie-weerstand G3-buizen met hoge weerstand opeenvolgend ontwikkeld, waaronder, de reactor de drijfmechanisme gebruikte martensite van de kernenergieinstallatie buis van het roestvrij staal naadloze staal high-tech productcertificaat van de provincie heeft verkregen.
Momenteel, heeft het bedrijf autorisatie voor 7 octrooien voor uitvinding, en 8 octrooien voor gebruiksmodel verkregen.

 

China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

De Groep van Jiangsuhongbao wordt gevestigd in het mooie en vruchtbare land van Jiangnan Yumi, de nationale beschaafde Stad van stadszhangjiagang, het noorden van de Yangtze-Rivier, naast hoge snelheid Shanghai-Nanjing, hoge snelheid langs de Yangtze-Rivier, water en het lood van het landvervoer in alle richtingen. Opgericht in 1958, werd het bedrijf gevestigd en werd ontwikkeld op basis van de vroegere het medische apparaatfabriek van Nr 2 in Zhangjiagang-Stad. Het is van een hand-bewerkte workshop aan een ondernemingsgroep op grote schaal vandaag gegroeid. Het bedrijf heeft nu meer dan 2.000 werknemers, de fabrieksdekking een gebied van 600.000 vierkante meters, totale activa van meer dan 3,5 miljard yuans, jaarlijkse verkoop van 1,37 miljard yuans van grote ondernemingsgroepen, de van de het hulpmiddelhardware van het land grootste de productiebedrijven en belangrijke autodelen, staalpijp is, die Één van de basissen smeden.

Dienst

Ons bedrijf bestaat hoofdzakelijk uit: De Groep van Jiangsuhongbao Co., Ltd (Steel Pipe Company), de Hulpmiddelenco. van Jiangsu Hongbao, Ltd, het Smeedstukco. van Jiangsu Hongbao, Ltd, Co. van de de Opto-elektronicatechnologie van Jiangsu Hongbao, Ltd, de Groep van Jiangsu Hongbao de Invoer & de Uitvoerco., Ltd, het Huisco. van Jiangsu Hongbao, Ltd, Photovoltaic het Systeemco. van Jiangsu Hongbao, Ltd, de Elektronikaco. van Jiangsu Hongbao, Ltd, Co. van Jiangsu Hongbao Real Estate, Ltd en andere eenheden. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn titanium en van de titaniumlegering buizen, dragende buizen, oliebronbuizen, samengestelde buizen, hulpmiddelbuigtang, mes en bestek, bestekreeksen, het huisleven, automobiel koppelstangsmeedstukken, spoorsmeedstukken, oliebronverbindingen, zonnesiliciumwafeltjes, zonne onroerende goederen elektronikacomponenten, photovoltaic krachtcentrales, enz. De combinatie vele merken van producten en de diensten heeft tot de hoogstaande, hoogwaardige marktreputatie van Hongbao-Groep geleid en opeenvolgend dergelijke eretitels zoals „Beroemde het Merkproducten van Jiangsu“, „het Beroemde Merk van Jiangsu“ en „de Provinciale High-tech Onderneming van Jiangsu“ gewonnen.
Het bedrijf besteedt aandacht aan wetenschappelijke en technologische productie is de eerste productieve kracht, heeft een internationale professionele productiebasis, een efficiënt collectief beheersplatform en ondersteunende de instellingen en het testen van R&D centra rond de wereld. De bedrijven van het groepslid hebben een totaal van 11 uitvindingsoctrooien, 48 gebruiksmodeloctrooien en 70 verschijningsoctrooien.

Ons Team

China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Jiangsu Hongbao Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter